Güverte İşletme Dalı

Gemi Yönetim dalında eğitim alanlar, yeterlik sınavında başarılı olmak şartıyla gemilerde "vardiya zabiti (kaptan)" olarak çalışabilirler. Gemi Yönetimi Dalı; İMO (Dünya Denizcilik Örgütü)'nün onayladığı, idarenin öngördüğü 4 yıllık eğitimin ardından öğrenciler çeşitli eğitim ve iş imkanlarıyla buluşmaktadır.Bölümümüz geleceğin kaptanlarını yetiştiriyor.

07.11.2019 3476

Güverte İşletme dalı öğrencilerimiz 11. sınıfta yapacakları 40 iş günü yaz stajı ile okulda öğrendiği bilgileri sahada uygulama şansı bulmakta ve iş hayatına hazır hale gelmektedir. Öğrencilerimiz yaz stajlarını  İstanbul Şehir Hatları, İDO , GESTAŞ, TURYOL, Dentur Avrasya gibi kurumsal işletmelerde yapabileceği gibi günübirlik tekne turu yapan işletmelerde de yapabilmektedir.

Okulumuzun eğitim izinlerine http://cayelidenizcilik.meb.k12.tr/icerikler/egitim-izinlerimiz_8101358.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Mezun olan öğrencilerimizin yetkilerini tam olarak kullanabilmeleri için 12 ay açık deniz stajı yapma mecburiyetleri vardır.